Showroom

            Pentru a veni in ajutorul clientilor sai (experimentati sau nu), Calor a conceput un showroom la sediul companiei. Aici veti descoperi cele mai importante produse dedicate centralelor termice, in special celor pe lemne.

 

Echipamentele montate cu scop demonstrativ va pot fi de folos daca doriti sa va faceti o idee mai concreta despre centralele termice pe lemne si nu aveti conostintele tehnice necesare. Echipa de specialisti Calor va sta la dispozitie pentru a va sfatui in alegerea tipului de centrala termica adecvata exigentelor dumneavoastra. Acestia va pot prezenta avantajele utilizarii cosurilor de fum ceramice pentru centralele termice pe lemne, proprietatile si utilitatea vaselor de expansiune sau de ce sunt folosite foarte mult boilerele electrice.

 

Vizitarea showwroom-ului Calor va va convinge de calitatea pe care o au produsele distribuite de compania noastra, produse care apartin doar unor producatori de renume din domeniul centralelor termice. Aici aveti de ales dintr-o colectie completa de echipamente si accesorii pentru centrale termice pe lemne si nu numai.

 

Informatiile si sfaturile pe care vi le ofera tehnicienii Calor, cu multi ani de experienta, va ajuta sa faceti o alegere corecta in materie de centrale termice pe lemne, de calitatea carora va veti bucura o lunga perioada de timp.   

Centrale termice pe lemne - Prezentare Showroom

 

 

 

Centrale termice pe lemne - Birouri Showroom Centrale termice pe lemne - Secretariat Centrale termice pe lemne - Depozit

 

 

 

Centrale termice pe lemne - Showroom

Telefon: 021.411.44.44

© www.centrale-termice-pe-lemne.ro 2018 | ANPC


Centrale termice pe lemne preturi - Centrale termice pe lemne cu GAZEIFICARE, Centrale termice pe peleti - Centrale termice pe rumegus