Despre noi

            Compania S.C. CALOR S.R.L. este una dintre cele mai cunoscute firme in domeniul centralelor termice, cu o experienta de peste 18 ani si un portofoliu impresionant de clienti. Inca din 1991, cand a fost infiintata, compania s-a remarcat prin calitatea produselor comercializate, ceea ce a dus la numarul in crestere al clientilor fideli. Compania are la baza capital integral romanesc si functioneaza ca societate comerciala cu raspundere limitata, fiind certificata cu standardele ISO 9001 si ISCIR.

 

            Calor este importator si distribuitor al unei game complete de centrale termice si accesorii pentru acestea, destinate instalatiilor civile sau rezidentiale. Pe langa aceasta categorie de produse, compania furnizeaza si echipamente termice si de climatizare, piese de schimb pentru instalatii termice, sisteme solare, sanitare si de climatizare-ventilatie.

 

            Firma a pus un accent foarte mare pe distributia de echipamente pentru centrale termice, mai ales pe centralele termice cu lemne. Stocul cu marfuri este foarte diversificat, compania furnizand: centrale termice pe lemne din fonta, otel sau cu gazeificare, pe peleti, pe rumegus, mixte (functioneaza atat cu gaz, cat si cu motorina) si o serie de accesorii asociate precum: vase de expansiune, boilere, pompe de circulatie, puffere, cosuri de fum, etc.

 

            Printre lucrarile de referinta pentru firma noastra, care ilustreaza profesionalismul de care dam dovada in orice imprejurare, se numara instalarea de centrale termice la: Institutul Sf. Maria Agnes (1992), ANA HOTELS Brasov (1997), Universitatea de Constructii in cadrul Facultatii de Instalatii (2001), Casa Centrala a Armatei Bucuresti (2005) si GRUPPO ROMA Bucuresti (2006).

 

            Raportul optim calitate/pret pe care il promoveaza compania a stat la baza multor colaborari cu clientii si a dus la formarea unor parteneriate cu acestia. Clientii Calor au fost impresionati de:

  • Gama extrem de diversificata de produse disponibile, un numar de peste 12.000 de articole;
  • Stocuri de articole reactualizate permanent, pentru asigurarea functionarii in intregime a centralelor termice pe lemne;
  • Echipa puternica de specialisti, cu o solida experienta, gata sa le sara in ajutor in orice moment;
  • Consultanta de specialitate pe care acestia o acorda;
  • Economisirea timpului pretios prin achizitionarea dintr-un singur loc a dispozitivelor si accesoriilor necesare centralelor cu lemne, prin intermediul site-ului www.calor.ro (comenzi directe);
  • Termenul scurt de livrare a produselor;
  • Beneficiul garantiei de cel putin 1 an, valabil pentru orice tip de echipament achizitionat din oferta Calor;
  • Service autorizat;  
  • Preturi avantajoase pentru produse realizate cu tehnologii moderne.

 

Calor va ofera si o gama larga de servicii: achizitie, consultanta, asistenta tehnica si service. Costurile se reduc prin achizitionarea tuturor produselor dintr-un singur loc, urmata mai apoi de punerea acestora in functiune de catre echipa de tehnicieni ai firmei.

 

    Compartimentul de Service asigura, la cererea clientului, si servicii de intretinere atat in perioada de garantie, cat si in perioada de post garantie, dar si o verificare tehnica periodica a instalatiilor, schimbari de piese si reparatii necesare.

 

Obiectivul principal al companiei Calor este sa ajunga „market-leader” in domeniul de activitate dedicat centralelor termice, atat in ceea ce priveste cifra de afaceri, cat si in privinta modelelor variate de echipamente pe care le distribuie. S.C. CALOR S.R.L. nu este numai un magazin online ci o solutie optima pentru achizitionarea de produse de calitate, la preturi competitive, showroom-ul, depozitul si laboratoarele de service stand la dispozitia clientilor in orice moment.  

Centrale termice pe lemne - Sediu Calor

Centrale termice pe lemne - Birouri Calor

 
Centrale termice pe lemne - Birouri Calor

 

Centrale termice pe lemne - Birouri Calor

Telefon: 021.411.44.44

© www.centrale-termice-pe-lemne.ro 2018 | ANPC


Centrale termice pe lemne preturi - Centrale termice pe lemne cu GAZEIFICARE, Centrale termice pe peleti - Centrale termice pe rumegus